Cégünk családi vállalkozásként indult 1990-ben. Több portfólióváltás történt, igazodva a piac folyamatosan változó igényeihez. Legújabb termékcsaládunk, melynek kizárólagos disztribútorai vagyunk 11 európai országban, az RVS monoblokkos hőszivattyú és gőzfejlesztő. 

A fennálló energiaválság lépésre kényszeríti mind a lakosságot, mind a termelőegységeket. Termékeinkkel akár 100%-ban kiváltható a gázfogyasztás, akár melegvíz, akár fűtés tekintetében.

A gépek teljesen automatizáltak, vezérlőegységgel ellátottak, igény szerint távfelügyelettel, megkönnyítve ezzel a felhasználó mindennapjait.

Fontosnak tartjuk megemlíteni azt a tényt is, hogy gépeink nem freonnal, hanem CO₂ hűtőközeggel töltöttek, így környezettudatos megoldást jelentenek, és így az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek.

Életünk egyre inkább abba az irányba halad, ahol már nem csak a gázra kell támaszkodnunk, ha elindul a fűtési szezon. Az energia kedvezményesebb ára is afelé tereli a felhasználókat, hogy váltsanak villamos energiára.

Ehhez tökéletes választás a CO₂-es monoblokkos hőszivattyú. Termékpalettánk a lakossági 8 kW-os géptől, az ipari 120 kW-os hőszivattyúig, mindenkinek megoldást kínál. (termékpalettánk a címsorban található gépekből áll)

Általunk forgalmazott termékcsaládok

Intézmények, közintézmények általános fűtése, HMV készítése, a gázfelhasználás akár 100%-nak kiváltása. Előremenő hőfok: 45-90 °C.

Távhőközpontok, távhőrendszerek, akármekkora teljesítményű rendszerek hőszivattyús kiváltása. Előremenő hőfok: 45-90 °C.

Csarnokok, raktárak, nagy légterű helyiségek gazdaságos temperálása, fűtése. Előremenő hőfok: 60-100 °C.

Technológiába szükséges 100-120 °C-os gőz gazdaságos előállítása.

Szolgáltatásaink

Igény esetén ingyenes helyszíni felmérés

Indikatív ajánlat elkészítése az épület energetikai adottságait figyelembevéve

Komplex fűtési és melegvíz (HMV)
készítési megoldás

Teljes kivitelezés

3 év teljeskörű garancia

Automatizálás és távvezérlés

Távfelügyelet