A levegő-levegő hőszivattyúk olyan berendezések, amelyek a környezeti levegőből hőt vesznek fel,
és azt a kiszolgált helyiségbe juttatják, akár komfortfűtés, akár technológiai fűtés céljából.

A környezetből elnyelt hő energiapotenciáljának növelése érdekében, hogy az a kiszolgált helyiség levegőjét felmelegíthesse, ez a berendezés az elnyelt elektromos energiát rendkívüli energiahatékonysággal használja fel.

Az RVSA125 levegő-levegő hőszivattyú az RVS hőszivattyúk közül az egyetlen olyan modell, amely két egységből áll: egy kültéri egységből, amely elnyeli a környezetből a hőt, és egy beltéri egységből, amely leadja a hőt a környezetbe. A berendezés egyetlen változatban kapható, 125 kW névleges hőteljesítménnyel.

Ez egy modern hőszivattyú, amely különleges funkcionalitással, magas energiahatékonysággal és alacsony CO₂-kibocsátással rendelkezik, és mivel a felhasznált villamos energia megújuló forrásokból származik, ez a kibocsátás nulla lesz.

Az ASC vezérlőrendszer lehetővé teszi a kiszolgált helyiség levegőhőmérsékletének szabályozását és ellenőrzését, valamint a biztonságos működés optimalizálását, biztosítva a gazdaságos és energiahatékony működést.

Az RVSA125 levegő-levegő hőszivattyú, tökéletes megoldás a levegőszárítást és fűtést igénylő technológiai alkalmazásokhoz, ahol a melegvíz-fűtési köröket el kell kerülni.

WordPress Responsive Table

RVSA125

Beltéri egység

125RVSA meleglevegőt befújó CO2 hőszivattyú

Kültéri egység

RVSA125 meleglevegőt befújó CO2 hőszivattyú