Nagy teljesítményű CO₂ ipari és lakossági hőszivattyúk

megoldás Önnek,
ha szeretné kiváltani:

– gázfűtését

– gáz segítségével előállított használati melegvizét

– gáz segítségével előállított, az Ön technológiájához szükséges forróvíz igényét

Kihagyhatatlan előnyei:

CO₂ hűtőközeg

Energiatakarékos

A levegőből elvont hőenergiát
alakítja át fűtési energiává.

Széles teljesítmény skála

8/14/40/75/120 kW-os

Akár 90 °C -t is elő tud állítani

RVS CO2 hőszivattyúk

Környezetbarát

A károsanyag kibocsátása nulla

Integrálható

Összekapcsolható
a már meglévő rendszerrel

3 év teljeskörű garancia

Ingyenes felmérés, kiszállás

Termékjellemzők

Biztonságos és megbízható

A levegő/víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyús vízmelegítőkben nincs villanybojler vagy gázüzemű vízmelegítő egység, így az ezekkel kapcsolatos problémák, mint a gyulladásveszély, a robbanásveszély és az égéstermékekből fakadó mérgezés kizárhatóak.

Környezetbarát

A levegő/víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyús vízmelegítők környezetbarát módon, villamos árammal működnek, működésük során semmilyen fosszilis tüzelőanyagot (olaj, szén, gáz, stb.) nem használnak, így nem szennyezik a környezetet. A berendezés a természetben is előforduló szén-dioxidot (CO₂) használja hőközvetítő munkaközegként (a berendezés szén-dioxiddal van feltöltve, mely zárt rendszerben működik), amelynek globális felmelegedési potenciálja 1, ózonréteg-lebontási együtthatója pedig 0.

Energiahatékony (energiatakarékos)

A levegő/víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyús vízmelegítő berendezés jelentős mennyiségű szabad hőenergiát hasznosít a levegőből. A berendezés csak annyi villamos energiát fogyaszt, amennyire a rendszernek szüksége van a levegő hőenergiájának elvonásához. Ezáltal a berendezés akár ötödannyi energiával állít elő ugyanannyi meleg vizet, mint egy hagyományos villanybojler. Így a felhasználók jelentős energiaköltségeket spórolhatnak meg, valamint hozzájárulnak a maximális energiatakarékossághoz.

0-24 működés

A levegő/víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyú -25 °C és 43 °C közötti környezeti hőmérsékleten képes akár 90 °C-os meleg vizet előállítani, és a nap 24 órájában működik. A berendezés precíz vízhőmérséklet-szabályzó rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az állandó vízhőmérsékletet. 

TARTÓS, HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A levegő/víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyús vízmelegítőben világszínvonalú kompresszorok és szelepek találhatók. A berendezés háza rozsdamentes acélból ,illetve porszórással festett acéllemezekből készült. Ennek köszönhetően a berendezés magas minősége garantált, élettartama a 20 évet is meghaladhatja, ami jócskán túlmutat a másfajta vízmelegítők élettartamán.

Széles körben alkalmazható

A levegő-víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyús vízmelegítő családnak több különböző teljesítményű tagja van, amelyek egyaránt alkalmasak gyárak, üzemek, irodaházak, kórházak, sportlétesítmények, uszodák, családi házak, iskolák, szépségszalonok, szállodák és más létesítmények igényeinek ellátására.

Könnyen telepíthető

A levegő/víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyús vízmelegítő telepítése egyszerű, semmilyen környezeti korlátozás nem vonatkozik rá, felszerelhető tetőre, erkélyre, és más, jól szellőző helyekre (szabad térben). Felügyeletet nem igényel, karbantartási költségei alacsonyak.

MAGAS VÍZHŐMÉRSÉKLET

A levegő/víz szén-dioxid (CO₂) töltetű hőszivattyús vízmelegítők COP értéke 90 °C-os meleg víz készítésekor elérheti a 3,8-at. A hagyományos levegő-víz hőszivattyú (fluor-tartalmú gázokkal működő) gépek csak maximum ~ 60 °C-os vízhőmérséklet elérésére alkalmasak, COP értékük pedig mindössze ~ 2,0.

Általános COP értékek

WordPress Responsive Table

Bemeneti vízhőmérséklet: 20 °C
* Egy egységnyi elektromos energiából hány egységnyi fűtőenergiát tud előállítani. Tehát: 1 kW elektromos energiából például 2,5 szeres fűtőenergiát tud előállítani.

Teljesítmény választék

A lakosságitól az ipari hőszivattyúkig

LAKOSSÁGI HŐSZIVATTYÚK

IPARI HŐSZIVATTYÚK